AI-genererad rådgivarrapport

Henry Arousell - 24 September, 2019

När vi efter att under lång tid har arbetat tillsammans med våra partners för att kunna erbjuda våra byrå-partners det vassaste verktyg vi kan, så är det nu väldigt roligt och väldigt spännande att få “dra skynket” av Rådgivarverktyget – vårt verktyg som sätter nästa-generations ai-teknik i händerna på byråmedarbetaren och låter denne ge råd, tips, varningar och branschanalyser som vore omöjliga att räkna ut på egen hand.

 

Verktyget är paketerat som en tilläggstjänst till vårt webbaserade Byråstöd, och består av två delar: Rådgivarrapporten som konsulten själv hämtar ut ifrån systemet inför samtal med klienten – där allt ifrån utseende till vilka nyckeltal som ska lyftas fram och vilka som kan stå tillbaka avgörs av konsulten. Och varningar- & tipsdelen som automatiskt övervakar och analyserar innehållet i molndatabaserna och flaggar när avvikelser eller mönster identifieras.

 

Rådgivarverktyget kommer redan från dag ett att göra sin användare till en vassare konsult, och vi är väldigt intresserade av vilka jämförelser, varningar och nyckeltal just er byrå är intresserade av att se. Kontakta oss på tillsammans@bjornlunden.se för att medverka i utformandet av Rådgivarverktyget.

Related posts

Ny utvecklarportal!
Henry Arousell

Det är väldigt roligt att få annonsera vår nya utvecklarportal developer.bjornlunden.se som vi hoppas ska upplevas som ett rejält lyft ifrån den tidigare. Här kommer förhoppningsvis såväl den nyfikne förstagångsbesökaren som den erfarne BL-partnern att hitta intressant läsning och kvalitativ dokumentation. En av förbättringarna är att ni direkt här i dokumentationen kan provköra de olika […]

Grey & White labels
Henry Arousell

Antingen ni bygger en lösning för en byrå, eller att ni har ett för- eller eftersystem i behov av en brandad affärssystemslösning så kan vi erbjuda slagkraftiga alternativ. Vår webbapp (app.bjornlunden.se) är förberedd för att kunna förses med era färger, logotyper och bilder via grey label. Och vår mobilapp (både App Store och Google Play) […]