Jobbar ni med event-drivna flöden?

Henry Arousell - 24 September, 2019

En av höstens nyheter är att vi i vår bottenplatta kommer börja erbjuda events som push till de integratörer som är intresserade av detta. Det innebär kortfattat att vi berättar för er när något hänt, vad som ändrats (värdet före och efter ändring), klockslag för ändringen osv. Ordet paradigmskifte är slitet, men vi tror att det stödet för events via push, som alternativ till äldre tiders pull&och-kolla-om-något-hänt hör framtiden till, och vi har själva börjat nyttja detta i allt högre grad.Och om ni är intresserade av det här, men inte riktigt är där att ni kan erbjuda en anslutningspunkt för oss att pusha till, så kommer ni istället att kunna ställa en fråga till en enda endpoint hos oss, och där få en lista på de ändringar som skett sedan ni frågade senast. Och eftersom eventen samlats och förbehandlats så är responsen blixtsnabb.


Ett Event-exempel på en JournalEntry (verifikation) som ändrats:


Verkar det här intressant? Kontakta oss på api@bjornlunden.se så sätter vi upp en tidsplan för er att komma igång och testa?

Related posts

Ny utvecklarportal!
Henry Arousell

Det är väldigt roligt att få annonsera vår nya utvecklarportal developer.bjornlunden.se som vi hoppas ska upplevas som ett rejält lyft ifrån den tidigare. Här kommer förhoppningsvis såväl den nyfikne förstagångsbesökaren som den erfarne BL-partnern att hitta intressant läsning och kvalitativ dokumentation. En av förbättringarna är att ni direkt här i dokumentationen kan provköra de olika […]

Grey & White labels
Henry Arousell

Antingen ni bygger en lösning för en byrå, eller att ni har ett för- eller eftersystem i behov av en brandad affärssystemslösning så kan vi erbjuda slagkraftiga alternativ. Vår webbapp (app.bjornlunden.se) är förberedd för att kunna förses med era färger, logotyper och bilder via grey label. Och vår mobilapp (både App Store och Google Play) […]