Ny utvecklarportal!

Henry Arousell - 24 September, 2019

Det är väldigt roligt att få annonsera vår nya utvecklarportal developer.bjornlunden.se som vi hoppas ska upplevas som ett rejält lyft ifrån den tidigare. Här kommer förhoppningsvis såväl den nyfikne förstagångsbesökaren som den erfarne BL-partnern att hitta intressant läsning och kvalitativ dokumentation.

En av förbättringarna är att ni direkt här i dokumentationen kan provköra de olika endpoints vi erbjuder för att på så sätt lättare bekanta er med möjligheterna vi erbjuder. På sikt hoppas vi att här kunna skapa olika forum för samverkan med er, våra api-partners, såsom Slack-kanal, omröstningar och annat intressant. Och du, är det något du tycker saknas så hör av dig till oss på api@bjornlunden.se

Related posts

Grey & White labels
Henry Arousell

Antingen ni bygger en lösning för en byrå, eller att ni har ett för- eller eftersystem i behov av en brandad affärssystemslösning så kan vi erbjuda slagkraftiga alternativ. Vår webbapp (app.bjornlunden.se) är förberedd för att kunna förses med era färger, logotyper och bilder via grey label. Och vår mobilapp (både App Store och Google Play) […]

AI-genererad rådgivarrapport
Henry Arousell

När vi efter att under lång tid har arbetat tillsammans med våra partners för att kunna erbjuda våra byrå-partners det vassaste verktyg vi kan, så är det nu väldigt roligt och väldigt spännande att få “dra skynket” av Rådgivarverktyget – vårt verktyg som sätter nästa-generations ai-teknik i händerna på byråmedarbetaren och låter denne ge råd, […]