Grey & White labels

Henry Arousell - 28 November, 2019

Antingen ni bygger en lösning för en byrå, eller att ni har ett för- eller eftersystem i behov av en brandad affärssystemslösning så kan vi erbjuda slagkraftiga alternativ. Vår webbapp (app.bjornlunden.se) är förberedd för att kunna förses med era färger, logotyper och bilder via grey label. Och vår mobilapp (både App Store och Google Play) är möjlig att helt ha ert utseende, så kallad white label. I båda fallen kan vi sätta upp detta utan att ni själva sedan behöver förvalta eller hålla med teknisk kompetens för ändamålet. Dessa möjligheter är tillgängliga för er som väljer att fördjupa ert samarbete med Björn Lundén AB.

För ett exempel på hur det kan se ut på webben så kan ni se på vår ”demo-byrå” redokonsulterna.se. Välj Logga in längst upp till höger för att komma till en grey label-version av vår webbapp som skulle kunna vara er – antingen ni är en byrå eller tex en webbutiksleverantör eller något annat.

Kontakta salj@bjornlunden.se för om det här låter intressant!